Acaba un altre procés de Pressupostos Participatius, i des de la Regidoria de Participació Ciutadana no podem més que donar-vos les gràcies a tots per participar en aquest projecte. Gràcies als 40 veïns que van fer la seua proposta online, gràcies als 448 veïns que heu votat i sobretot gràcies als veïns que van assistir als tallers presencials de la fase de propostes i van dedicar part del seu temps a millorar Xixona.

Des del primer moment, teníem clara la intenció de continuar amb el projecte de Pressupostos Participatius, però també véiem necessari introduir uns certs canvis per a millorar-lo.

Els objectius de millora eren:

  • Augmentar la participació.
  • Augmentar la transparència.
  • Respectar l’ordre obtingut en la votació.
  • Disminuir el temps d’execució de les propostes

Per a complir aquests objectius, en primer lloc, era necessari modificar la data de realització. D’aqueixa forma, començarem l’any 2021 sabent des del minut un quals són les propostes que heu decidit que duguem a terme. Això permetrà una execució més ràpida.

Els objectius d’augmentar la participació dels veïns i la transparència s’han complit gràcies a la creació de la pàgina web www.xixonapartipa.com A través d’aquesta pàgina, qualsevol veí ha pogut trobar tota la informació del projecte, fer les seues propostes i votar.

Quant a respectar l’ordre de votació obtingut, poc a afegir, s’ha complit al 100%.

Finalitzen els Pressupostos Participatius del 2021 i des de la Regidoria de Participació Ciutadana ja estem pensant en el procés del 2022. Durant aquests mesos hem pres nota de millores i consells per a l’any que ve i pose a la vostra disposició el correu de participa@xixona.es perquè ens feu arribar els vostres comentaris.

Gràcies a tots per la vostra participació!

Ainhoa López Narbón

Regidora de Participació Ciutadana